fbpx
Спорт

Олена Весніна пройшла до третього кола турніру в Цинциннаті

Тенісний турнір у Цинциннаті (США) набирає обертів. Росіянка Марія Шарапова не змогла пробитися до третього кола змагань, програвши американській тенісистці Слоан Стіверс, а для співвітчизниці Шарапової Олени Весніної поєдинок з господаркою турніру Вінус Вільямс виявився вдалим. 27-річна Весніна, яка займає 23-е місце в рейтингу Жіночої тенісної асоціації, здобула перемогу з рахунком 6:2, 5:7, 6:2.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нинішня зустріч Весніної і Вільямс – друга на турнірі, і в обох виграла росіянка. Тепер Олені Весніной – єдиній з російських тенісисток, що що залишилися на турнірі в Цинциннаті  – належить битися з четвертою ракеткою світу Агнешкою ​​Радванською з Польщі.

Раніше з боротьби вибули Марія Шарапова, Катерина Макарова, Світлана Кузнєцова, Марія Кириленко та Анастасія Павлюченкова.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Олена Весніна – заслужений майстер спорту Росії. Спортсменка є дворазовою переможницею Кубка Федерації, шестикратною фіналісткою турнірів Великого шолома (у парному і одиночному розрядах), переможницею 12 турнірів WTA і одного турніру Великого шолома в парному розряді.

Весніна-Вільямс. Турнір у Цинциннаті (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: