fbpx
Суспільство

У Владивостоці відкрилося латиноамериканське село

Сьогодні, 15 серпня, у Владивостоці на Спортивній набережній відкрилося латиноамериканське село, де в спеціальних павільйонах та на численних майданчиках представлені страви національних кухонь, напої, одяг і предмети декоративно-прикладного мистецтва. На фестиваль Латинської Америки у Владивосток приїхали понад двісті гостей: танцюристів, художників, кулінарів, хореографів, майстрів народних промислів з 17 латиноамериканських країн.

Читайте також:  Піп московського патріархату закликав українців «помолитися за здоров’я та благополуччя» російських окупантів

"У павільйонах представлені різні напрями: від предметів образотворчого мистецтва художників Бразилії до етнічних масок венесуельських майстрів. Також для всіх бажаючих професійні хореографи з Бразилії, Куби, Аргентини проведуть майстер-класи з латиноамериканських танців", – розповіли організатори фестивалю.

Відвідувачі виставки зможуть не тільки ознайомитися з експонатами, а й відвідати майстер-класи з приготування страв національної кухні, традиційних напоїв Латинської Америки, а також подивитися на «кулінарні поєдинки» кухарів. Найбільша кількість гостей очікується на майданчиках, де навчають танцювати танго і сальсу.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Майстри танцю вчать приморців рухатися в ритмі танго і сальси (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: