fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Микола Азаров: Пошкоджений вибухом будинок в Луганську відновлять до початку опалювального сезону

Глава українського уряду Микола Азаров заявив, що пошкоджений в результаті вибуху будинок в Луганську на вулиці Шевченка, 4 відновлять до початку опалювального сезону. За словами прем’єр-міністра, кошти, необхідні для проведення відновлювальних робіт, будуть виділені з державного бюджету.

«Ми прийняли рішення відновити це парадне до початку опалювального сезону», – повідомив Микола Азаров і підкреслив наступне: «Уряд виділить всі необхідні кошти з резервного фонду держбюджету». Крім того, за словами глави уряду, грошові компенсації отримають сім’ї загиблих, а також потерпілі внаслідок надзвичайної події в Луганську.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

На думку прем’єр-міністра, необхідно буде провести перевірку існуючих індивідуальних газових установок на відповідність технічним характеристикам будинків. Микола Азаров зазначив, що «Наявність індивідуальних газових котлів у непристосованих для цього будинках – це уповільнена міна».

Вибух в одній з багатоповерхівок Луганська прогримів вдень 11 серпня. Як повідомлялося раніше, вибух стався на шостому поверсі житлового будинку на вулиці Шевченка, 4. Вибухом були пошкоджені бетонні перегородки на п’ятому, шостому та сьомому поверхах.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Раніше Микола Азаров заявляв, що «… на робочій нараді членів уряду я доручив виділити з Резервного фонду кошти на відновлення та реконструкцію будинку. На щастя, фахівці вже встановили, що це можна зробити».

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: