fbpx
За кордоном Україна

Українські туристи хочуть покинути Єгипет

 Як повідомляють представники Асоціації лідерів туристичного бізнесу України, в даний час в Єгипті відпочиває близько 15 тисяч українських туристів. При цьому 70 % з них планують повернутися на батьківщину протягом наступного тижня.

В Асоціації підкреслюють, що вони активно співпрацюють з Міністерством закордонних справ і своїми партнерами з Єгипту з метою мінімізувати вплив подій, що відбуваються в Єгипті, на відпочинок українських туристів.

Читайте також:  210 років від народження Тараса Шевченка: цікаві факти про Пророка

Нагадаємо, що останнім часом в Єгипті все частіше фіксуються випадки зіткнень правоохоронців і прихильників поваленого президента. До того ж, вчора там була введена комендантська година і оголошено надзвичайний стан.

Наскільки відомо, в даний момент туроператори обговорюють можливість виплати компенсацій туристам, які вже придбали тури, але сумніваються в доцільності своєї подорожі.

Читайте також:  Хусити, аль-Каїда та перманентна громадянська війна в Ємені (ВІДЕО)

Водночас єгипетські партнери українських операторів стверджують, що ситуація на курортах як і раніше стабільна і відпочиваючим нічого не загрожує.

Раніше також говорилося про те, що російські туристи поки що не поспішають покидати Єгипет і продовжують насолоджуватися відпочинком.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: