fbpx
Футбол

В.о. глави Дагестану: “Анжи” грає “не по-дагестанські”

Тимчасово виконуючий обов’язки глави Дагестану Рамазан Абдулатіпов заявив в інтерв’ю телеканалу «Росія 24», що власник футбольного клубу «Анжи» Сулейман Керімов втомився від гравців, які виступали у складі команди, так як ті грали «не по-дагестанські». Керімов вклав величезні кошти в команду, придбавши для махачкалінського клубу «найкращих гравців», сказав Абдулатіпов, проте футболісти «грали мляво».

«Я говорив Сулейману Керімову, що наш дагестанець помер би на полі, але щось зробив би, а ці ж ходять просто», – підкреслив виконуючий обов’язки глави республіки.

Абдулатіпов висловив надію, що тепер, коли головним тренером «Анжи» призначили Гаджі Гаджієва, клуб «повернеться до свого коріння» і обов’язково «себе покаже».

Напередодні, 14 серпня махачкалінський клуб продав санкт-петербурзькому "Зеніту" півзахисника збірної Росії Олега Шатова. Ймовірно, найближчим часом команду залишать Ігор Денисов, Юрій Жирков та Олександр Кокорін, які перейдуть в «Динамо». Крім того, «Анжи» залишається без Мубарака Буссуфа, проданого «Локомотиву», а також Самуеля Ето’о і Вілліана, які, швидше за все, підуть у європейські клуби.

Коментар Абдулатіпова про ситуацію з ФК "Анжи" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: