fbpx
За кордоном Україна

Сутички в Хургаді не торкнулися курортної частини

 Днями в багатьох єгипетських містах відбулися зіткнення між прихильниками поваленого президента Мухаммеда Мурсі і правоохоронцями. Серед цих міст виявилося і курортне місто Хургада, що користується великою популярністю у російських і українських туристів.

Комерційний директор групи компаній Tez Tour Олександр Буртин запевнив, що курортну частину Хургади ці зіткнення не торкнулися. За його словами, ситуація там залишається спокійною і туристи насолоджуються відпочинком.

Читайте також:  Захищаючи рубежі Часового Яру останній подих за нас віддали Коновал Сергій "Норд" та Петришин Тарас "Химера"

Як повідомив Буртин, за останні дні вони не отримували ніяких скарг з боку відпочиваючих і ніхто не вимагав негайного повернення на батьківщину.

При цьому представник Tez Tour визнає, що вони стурбовані такою ситуацією, але, враховуючи оперативну реакцію єгипетського уряду, розраховують на те, що ситуація в країні в найближчі кілька днів нормалізується.

«Проте, ми готуємося до будь-якого розвитку подій», – повідомив Олександр Буртин.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

Він нагадав, що ситуація в Єгипті нестабільна з 2011 року і вже тоді туроператори виробили алгоритм дій на випадок розвитку надзвичайної ситуації. Буртин звернув увагу і на те, що в основному сутички в Єгипті проходили у великих містах і за всі ці роки не постраждав жоден російський турист.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: