fbpx
Футбол

Марко Девіч: Знаю, що дехто нашу дискваліфікацію сприйняв з радістю

Мають рацію чи ні представники «Металіста», коли говорять про те, що комусь було вигідно відсторонення харківського клубу від Ліги чемпіонів? Складно відповісти на це питання однозначно, але вчорашнє рішення УЄФА про виключення «Металіста» з єврокубків виглядає дійсно дивним. Хоча б ось з якої причини: чому в УЄФА не стали чекати реакції суду на подану «Металістом» апеляцію на рішення суду Лозанни? Це і ще багато питань поки що залишаються без відповіді.

А ми можемо лише обговорювати заяви про те, що відбувається представників харківської команди. Нагадаємо, що вчора головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич заявив наступне: «Якщо «Металіст» дискваліфікували, значить – це комусь було потрібно». А нападник харківського клубу і збірної України Марко Девіч зазначив наступне: «Знаю, що дехто нашу дискваліфікацію сприйняв з радістю, але повірте, ми не дамо їм вийти в Лігу чемпіонів». Можна лише здогадуватися про кого говорив Марко Девіч, але, швидше за все, всі прекрасно зрозуміли, кого він мав на увазі.

Дискваліфікацію «Металіста» Марко Девіч назвав «сильним ударом» по команді. При цьому футболіст підкреслив: «Вірю в те, що різні неприємності, які зустрічаються у нас на шляху, роблять нас тільки загартованішими, сильнішими. Не раз я опинявся в житті в складних ситуаціях, але ніколи не здавався». На думку Марко Девіча, те, що відбувається ще більше згуртує команду. «Я особисто докладу всіх зусиль до того, щоб знову завоювати право виступати в Лізі чемпіонів», – заявив нападник «Металіста» і додав: «Повірте, ми виступимо в нинішньому чемпіонаті України не гірше, ніж у минулому».

Нагадаємо, УЄФА ухвалив рішення, що місце харківського «Металіста» у Лізі чемпіонів займе грецький ПАОК. Також нагадаємо, що грецький клуб програв за сумою двох зустрічей у третьому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів саме харківському «Металісту». Але, на превеликий жаль, іноді перемоги, здобуті на футбольному полі, нівелюються рішеннями, прийнятими в кабінетах.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: