fbpx
Політика

Путін і Сі Цзіньпін планують зустрітися на полях саміту G20

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев повідомив у четвер, що президент Володимир Путін і голова КНР Сі Цзіньпін домовилися зустрітися на полях саміту "Групи двадцяти", який пройде в Санкт-Петербурзі 5-6 вересня.

Патрушев нагадав, що в березні вже відбувся візит китайського лідера до Росії, який "надав нового потужного імпульсу російсько-китайським відносинам", тому продуктивний діалог вирішено продовжити. Про це секретар Радбезу заявив в ході своєї зустрічі в четвер з членом Держради КНР Ян Цзєчи.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Ян Цзєчи підкреслив, що в березні між лідерами двох країн було досягнуто цілий ряд важливих домовленостей, що підтверджують «непорушну міцність російсько-китайських відносин».

Після зустрічі Микола Патрушев зазначив, що Москва дуже задоволена російсько-китайськими відносинами зі стратегічних питань безпеки. "Ми задоволені розвитком зв’язків з Китаєм, розглядаємо їх як найкращі за всю історію", – сказав він і додав, що обидві сторони націлені на їх подальший розвиток.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: