fbpx
Право

Виноградов на суді попросив застрелити його

Дмитро Виноградов, юрист фармацевтичної компанії, який розстріляв своїх колег у листопаді минулого року, на засіданні Мосміськсуду під час свідчень своєї колишньої дівчини попросив конвоїрів звільнити його, а потім застрелити. У ході допиту на суді колишня подруга Виноградова Анна Казнікова розповіла, що вона познайомилася з підсудним за рік до подій, що відбулися, коли влаштувалася на роботу в той же офіс.

За її словами, спочатку між ними були просто робочі відносини, а потім Виноградов почав проявляти до неї знаки уваги, і вони стали зустрічатися. Пізніше Виноградов надіслав їй образливе смс-повідомлення і вони перестали спілкуватися.

Казнікова повідомила, що Виноградов став надсилати їй листи з погрозами та образами, в яких висловлювався на тему смерті. Їй довелося звернутися в службу безпеки компанії, але там все списали на стан закоханості Виноградова, однак колишня подруга стала відтоді його боятися і всіляко уникати. У той час, коли Виноградов став стріляти по товаришах по службі, вона спочатку сховалася під столом, а потім змогла вибігти з кімнати.

Виноградов зажадав припинити допит свідка, а потім почав вести себе неадекватно: стукати руками по склу і просити конвоїрів пристрелити його. Суддя зробив підсудному попередження, і процес продовжився.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: