fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Пожежа на ринку «Оболонь». Підпал чи замикання?

 Як повідомлялося раніше, 14 серпня на київському ринку «Оболонь» сталася серйозна пожежа. Згорів центральний павільйон, площею 600 квадратних метрів. Незважаючи на те, що правоохоронці ще працюють на місці події і намагаються встановити причини пожежі, продавці вже висловлюють власні припущення щодо цього.

Досить часто звучить думка, що ринок підпалили спеціально. Продавці відзначають, що це вже далеко не перша пожежа на ринку «Оболонь» за останні роки. Вони підозрюють, що ринок спеціально намагаються знищити, щоб згодом побудувати на його місці новий торговий центр.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

При цьому йдеться і про те, що неспроста був обраний центральний павільйон для підпалу, оскільки до нього складно дістатися пожежним через велику кількість МАФів і різних кафе.

У той же час глава прес-служби ГУ МВС України в Києві Ігор Михалко заявив, що ще не вдалося точно встановити, що стало причиною пожежі – підпал або замикання. За його словами, як тільки буде встановлена ​​причина, правоохоронці почнуть працювати і опитувати свідків.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За матеріалами: ГолосUA

Читайте також: