fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про дискваліфікацію «Металіста»: Аж надто явно відчувається, що ця справа сфабрикована

Тема дискваліфікації харківського «Металіста» є однією з найбільш обговорюваних в Україні протягом останніх двох днів. Чи міг харківський «Металіст» уявити собі, що зіткнеться з такими проблемами в дебютній для себе Лізі чемпіонів, причому поза футбольним полем?

Тема цікава, а тому цікавими виглядають всі коментарі представників харківського клубу. Сьогодні ЗМІ, з посиланням на «Спорт-Експрес», знову наводять слова головного тренера харківського «Металіста» Мирона Маркевича. Цього разу Мирон Богданович заявив, що не чекав такого вердикту від УЄФА. «Гадав, що розумні люди, які працюють в таких серйозних організаціях зуміють розібратися, що до чого», – заявив Мирон Маркевич, коментуючи не тільки вчорашнє рішення УЄФА про дискваліфікацію харківського клубу, а й рішення Спортивного суду Лозанни, що з’явилося раніше.

«Нічого іншого, окрім як сприймати ситуацію такою, яка вона є, нам не залишається», – філософськи розмірковує наставник «Металіста», підкресливши при цьому наступне: «…рубати з плеча в даній ситуації не варто було, адже йдеться про людей, їх спортивні долі».

«Справа Металіста», як вважає Мирон Богданович, «шита білими нитками». «Люди, які її сфабрикували, вчинили настільки низько і підло, що у мене просто немає слів. Називати прізвища мені не хотілося б», – каже тренер і додає: «…потрібно було ретельно і скрупульозно розібратися у всіх тонкощах ситуації. Аж надто явно відчувається, що це справа сфабрикована».

Мирон Маркевич висловив впевненість, що всі футболісти харківського «Металіста» справжні професіонали і вчорашнє рішення Європейського футбольного союзу «Не виб’є їх з колії».

Нагадаємо, що раніше Мирон Маркевич заявляв таке: «Якщо «Металіст» дискваліфікували, значить – це комусь було потрібно», а нападник харківського клубу і збірної України Марко Девіч повідомив: «Знаю, що дехто нашу дискваліфікацію сприйняв з радістю, але повірте, ми не дамо їм вийти в Лігу чемпіонів».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: