fbpx
Футбол

Дмитро Селюк: Якщо Суркіс зараз прибере Блохіна – будуть сміятися вже над ним

У світлі проблем харківського «Металіста» на європейській футбольній арені на другий план відійшли проблеми київського «Динамо» в українській футбольній першості, про які цікаву думку висловив відомий футбольний менеджер Дмитро Селюк. До особистості Дмитра Селюка можна ставитися по-різному, але, як правило, його висловлювання про те, що відбувається в українському футболі, заслуговують на увагу.

Дмитро Селюк впевнений, що Олег Блохін продовжить працювати зі столичним клубом: «Даю тисячу відсотків, що Блохіна ніхто не прибере, в усякому разі, найближчим часом». Олег Блохін, як вважає Дмитро Селюк, є символом футболу України, а в даний момент Олег Володимирович, як висловився Селюк, «пробує себе в тренерському цеху. Поки щось не виходить».

Відзначив Дмитро Селюк і те, що президент київського «Динамо» Ігор Суркіс торік прибрав з поста наставника столичного клубу Юрія Сьоміна, при якому «команда йшла на першому-другому місці і програла на той момент тільки Шахтарю». Олегу Блохіну, підкреслює Дмитро Селюк, «дали повний карт-бланш. Я уявляю, що було б, якби хтось інший, а не Блохін, опустився на восьме місце!».

«Якщо Суркіс зараз прибере Блохіна – будуть сміятися вже над ним. Він дасть тренеру попрацювати, і це справа самого Ігоря Михайловича», – резюмує Дмитро Селюк, слова якого наводять сьогодні ЗМІ з посиланням на газету «Погляд».

Нагадаємо, що після п’яти турів в УПЛ київське «Динамо» двічі виграло, стільки ж разів програло (донецькому «Шахтарю» та одеському «Чорноморцю») і один раз зіграло внічию. У турнірній таблиці УПЛ «Динамо» (Київ) займає зараз восьме місце, відстаючи від лідера чемпіонату донецького «Шахтаря» вже на 8 очок. Мабуть, складно пригадати, коли київське «Динамо» так само невдало починало сезон у чемпіонаті України.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: