fbpx
Кінотеатри

Джон Кьюсак веде переговори про зйомки в трилері про вбивство російської журналістки

Акторові Джону К’юсаку запропонували виконати одну з ролей у шпигунському трилері під назвою «Бурхлива реакція», що розповідає про детектива з Москви, який розслідує вбивство військової журналістки. Агенти Кьюсака приступили до переговорів з продюсерами картини Кеваном Ван Томпсоном і Іллею Розендалем.

Написанням сценарію, а також постановкою стрічки займеться британський режисер Раза Маллал. Це стане його дебютним проектом, так як раніше Маллал працював лише над телевізійними і короткометражними фільмами.

Продюсери стрічки відзначили, що згода Джона Кьюсака обговорити свою участь у настільки низкобюджетній картині їх приємно порадувала, нечасто голлівудські зірки такого масштабу приділяють увагу незалежним проектам. 47-річний Джон Кьюсак знявся більш ніж в 70 фільмах, п’ять з них вийдуть на екрани  найближчим часом.

Виконавцями інших ролей у стрічці «Бурхлива реакція» стануть Міша Бартон, Шон Естін, Майкл Бін, Норін ДеВулф, Джон Ханна і Темер Хассан. До початку роботи над картиною знімальна група має намір приступити в грудні поточного року, дата релізу поки невідома.

Джон Кьюсак (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: