fbpx
Новини світу

Герцогиня Кембриджська відновлює участь в офіційних заходах

Дружина британського принца Вільяма герцогиня Кембриджська не збирається довгий час триматися далеко від світських раутів і вже наступного місяця відновить участь в офіційних заходах. За повідомленням прес-служби Кенсінгтонського палацу, свій перший публічний візит після появи на світ спадкоємця британського престолу третьої черги – принца Георга – Кейт Міддлтон здійснить 12 вересня. Герцог і герцогиня Кембриджські візьмуть участь в урочистій церемонії з нагоди нагородження видатних захисників дикої природи.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Рішення Кейт вийти в світ здивувало британських журналістів, які опублікували не одну статтю на тему того, що молода мати всю майбутню осінь присвятить турботам про дитинку. Всупереч цим публікаціям герцогиня Кембриджська планує поєднувати клопоти материнства з графіком благодійних заходів.

Востаннє Кейт Міддлтон бачили на публіці біля пологового будинку в центральному районі Лондона, коли вона разом з чоловіком і новонародженим вийшли до журналістів. З величезною часткою ймовірності поява матері принца Георга на церемонії у вересні також приверне до себе підвищену увагу як у Великобританії, так і за її межами.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: