fbpx
Футбол

Антон Шиндер перейшов в «Шахтар». Раніше гірники розлучилися з Девічем і Селезньовим

Трансфер Антона Шиндера із сімферопольської «Таврії» в донецький «Шахтар» змушує в черговий раз замислитися про те, що відбувається в українському футболі. Мабуть, не варто критикувати донецький клуб за те, що він періодично закликає під свої знамена гравців, що яскраво спалахнули в Україні. «Шахтар» домагається результатів як на внутрішній арені, так і в Європі, а переможців, як кажуть, не судять. Тільки от футбольна доля українських футболістів, які переходять у «Шахтар», часто складається дивним чином.

Можливо, винні в цьому самі гравці, а можливо, легіонери «Шахтаря» просто перевершують у класі українців. Але сьогоднішня новина про переїзд до Донецька форварда сімферопольської «Таврії» Антона Шиндера, який підписав контракт з гірниками на чотири роки, викликає одне питання: нещодавно на вістрі атаки «Шахтаря» грали Євген Селезньов та Марко Девіч, які в підсумку з Донецька переїхали в Дніпропетровськ і Харків відповідно, якщо «Шахтарю» не потрібні Селезньов та Девіч, то навіщо тоді донецькому клубу Шиндер? Таким питанням, напевно, задалися сьогодні багато любителів футболу в Україні.

Сам же Антон Шиндер в інтерв’ю прес-службі «Шахтаря» заявив, що думає про перехід в донецький клуб наступне: «Бути в «Шахтарі», грати на найвищому рівні і чути гімн Ліги чемпіонів – це навіть не один, а більше кроків в плані кар’єрного зростання».

Фото: CК Таврія

Читайте також: