fbpx
Футбол

The Guardian: «Ліверпуль» готовий заплатити за Вілліана 35 мільйонів євро

Про зміни в махачкалінському «Анжи» знають усі. Головними питаннями, які стосуються цього клубу, є наступні: хто з зіркових футболістів махачкалінський клуб покине і в які клуби ці футболісти перейдуть?

Сьогодні британське видання The Guardian повідомило, що в послугах бразильського півзахисника Вілліана, який ще нещодавно захищав кольори донецького «Шахтаря», зацікавлений легендарний «Ліверпуль». Повідомляється, що «Ліверпуль» нібито готовий заплатити за трансфер бразильця значну за європейськими мірками суму – 35 мільйонів євро. Відзначимо, що приблизно за таку ж суму Вілліан перейшов в махачкалінський «Анжи» з донецького «Шахтаря» у січні 2013 року.

Крім «Ліверпуля» персоною Вілліана зацікавився лондонський «Тоттенхем». Про це повідомляє інше британське видання – The Sun.

А ще раніше ESPN Brazil повідомляло про можливий перехід Вілліана в «Манчестер Сіті».

У російських ЗМІ пишуть про те, що в матчі 5-го туру РФПЛ «Зеніт» – «Анжи» Вілліан навряд чи візьме участь. Повідомляється, що «Анжи» начебто як уже видав агентам Вілліана авторизацію на ведення переговорів з іншими командами.

За матеріалами: isport.ua, eurosport.ru

Читайте також: