fbpx
Без категорії

Чемпіонат світу з художньої гімнастики пройде в Києві

З 27 серпня до 1 вересня в столиці України вперше пройде чемпіонат світу з художньої гімнастики, в якому візьмуть участь 289 спортсменок з 59 країн світу.

Ще за два дні до початку 32-х міжнародних змагань у Києві на Майдані Незалежності та Хрещатику почнуть працювати фан-зони, де всі шанувальники цього красивого виду спорту зможуть збиратися, обмінюватися враженнями, організовувати акції на підтримку спортсменок. Прийти і підтримати збірну команду України зможе кожен бажаючий, заявив голова КМДА Олександр Попов. На Хрещатику організатори встановлять великий екран (4х6м), на якому будуть транслюватися прямі репортажі з Палацу спорту. Глядачі на власні очі зможуть стати свідками офіційних змагань. Для всіх бажаючих у фан-зонах передбачені різні розваги, конкурси, веселі вистави.

"Президент Міжнародної федерації гімнастики Бруно Гранді і президент Української федерації гімнастики Ігор Коробчинський вітали рішення про надання права проведення чемпіонату світу країні, яка може похвалитися такими багатими традиціями в гімнастиці і вже давно є одним з корифеїв художньої гімнастики у світі", – йдеться в повідомленні FIG.

Чемпіонат світу з художньої гімнастики в Києві (відео):

 

За матеріалами: afisha.yandex.ru

Читайте також: