fbpx
Спорт

Кубок губернатора. ХК «Донбас» здобув першу перемогу!

Сьогодні, у другому матчі Кубка губернатора Нижегородської області, український ХК «Донбас» здобув свою першу перемогу. У серії буллітів донецький клуб обіграв нижегородське «Торпедо», а основний час поєдинку «Донбас» – «Торпедо» завершилося внічию 1:1.

Сьогодні також відбувся матч «Динамо» (Москва) – «Атлант». У цьому поєдинку з рахунком 2:1 сильнішими виявилися хокеїсти столичного клубу.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що Кубок губернатора Нижегородської області розпочався вчора матчем «Донбас» – «Атлант», який завершився поразкою українського клубу з рахунком 3:5. А господарі турніру (нижегородське «Торпедо») вчора зуміли виграти у «Динамо» з рахунком 4:3. Як бачимо, перший ігровий день Кубка губернатора виявився набагато результативнішим за другий.

Свій наступний поєдинок у Нижньому Новгороді ХК «Донбас» зіграє у четвер, 15 серпня. Суперником українського клубу буде московське «Динамо», яке, нагадаємо, нещодавно стало володарем Кубка Гагаріна. Завтра ж свій поєдинок зіграє і нижегородське «Торпедо», якому протистоятиме «Атлант».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

16 серпня, в п’ятницю, на Кубку губернатора Нижегородської області буде зіграний матч за третє місце. У цей же день відбудеться і фінал Кубка губернатора.

Читайте також: