fbpx
Без категорії

Міністр спорту Росії задоволений організацією московського ЧС з легкої атлетики

Міністр спорту Росії Віталій Мутко заявив, що вважає цілком вдалою організацію чемпіонату світу з легкої атлетики, який в даний час проходить в Москві.

"Я високо оцінюю перебіг чемпіонату світу, – сказав він. – Можливо, не мені потрібно його оцінювати, а гостям з інших країн. До Москви приїхали представники 206 країн, близько 8000 спортсменів. Сьогодні немає ніяких питань з організації змагань. Кожен день я зустрічаюся з керівництвом міжнародної федерації, технічними службами, керівниками делегацій. Поки тільки захоплені відгуки".

Міністр спорту нагадав, що для прийому делегацій були заброньовані кращі готелі, а спортсменам надали кращі тренувальні бази, причому все продумано так, щоб не довелося робити довгих переїздів – все знаходиться поруч. 

Задоволений Віталій Мутко і відвідуваністю турніру – майже всі квитки, особливо на фінальні змагання, розпродані. На думку Мутка, для останнього місяця літа це дуже непоганий показник. Розповів Мутко і про те, що в «Лужниках» для вболівальників цього року влаштовані фан-зони, де можна відпочити від спеки.

За матеріалами: РИА Новости.

Читайте також: