fbpx
Футбол

ФФУ: Від оргкомітету Об’єднаного чемпіонату ми взагалі нічого не отримували

Про роботу з організації Об’єднаного футбольного чемпіонату говорять давно і багато. І, якщо спочатку йшлося про участь у такому турнірі кращих клубів з республік колишнього СРСР, то потім стали говорити про участь у новій футбольній першості лише російських і українських команд. Буде цей Об’єднаний турнір організований чи ні, покаже час.

А сьогодні в ЗМІ з’явилися слова першого віце-президента ФФУ Анатолія Попова, який спростував інформацію про те, що він нібито зустрічався з керівником Оргкомітету Об’єднаного чемпіонату Валерієм Газзаєвим. «Я з Газзаєвим не тільки не зустрічався, але навіть усних бесід не мав», – заявив Анатолій Попов і додав, що з Валерієм Газзаєвим навряд чи зустрічався і президент ФФУ Анатолій Коньков. «Та і взагалі ні з ким з федерації, наскільки мені відомо, директор Об’єднаного чемпіонату не контактував», – наводять ЗМІ слова Анатолія Попова, який підкреслив наступне: «Від оргкомітету Об’єднаного чемпіонату ми взагалі нічого не отримували».

Анатолій Попов, коментуючи можливу участь представників ФФУ у презентації проекту Об’єднаного чемпіонату в Москві, зазначив, що неясним залишається питання: у ролі кого буде брати участь у презентації Україна. Крім того, як вважає перший віце-президент ФФУ, «…схвалення цього проекту з боку УЄФА ми так і не бачили. Для початку треба отримати відповідь від міжнародних інстанцій».

Нагадаємо, що нещодавно керівник оргкомітету Об’єднаного чемпіонату Валерій Газзаєв розповів про структуру турніру і кількість команд, які братимуть у ньому участь.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: