fbpx
Політика

Азаров назвав найбільш дисципліновані і відповідальні регіони України

В Україні тривають роботи з підготовки до нового опалювального сезону. На сьогодні вони виконані на 75%. Проте прем’єр-міністр України Микола Азаров закликав прискорити процес підготовки до осінньо-зимового сезону. При цьому він озвучив ті регіони, які краще за всіх справляються з поставленим завданням.

«Кращими темпами йде підготовка котелень у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Закарпатській, Тернопільській, Рівненській, Харківській областях та місті Севастополі», – зазначив глава уряду під час засідання Кабінету Міністрів.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

При цьому Микола Азаров озвучив і деякі цифри: до осінньо-зимового сезону готові 133 тисячі житлових будинків, 15 тисяч українських шкіл, 11 тисяч дитячих садів і трохи більше 5 тисяч лікарень.  

«Згідно з графіком підготовлено до експлуатації 17 тис. котелень. Крім того, відремонтовано 1070 кілометрів водопровідних мереж та 424 км каналізаційних мереж. Заготовлено майже 4,5 мільйони тонн вугілля і створені запаси рідкого палива в обсязі близько 59 тисяч тонн», – додав прем’єр.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Зиму вітчизняні комунальники будуть зустрічати у всеозброєнні. Враховуючи минулорічний досвід, коли багато міст України були завалені снігом, підприємства ЖКГ вже зараз активно готують не тільки снігоприбиральну техніку, але й спеціальні інструменти, посипальні матеріали та реагенти.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: