fbpx
Політика

У Єгипті введений режим НС

Як повідомляють ЗМІ, в Єгипті влада ввела режим надзвичайного стану строком на місяць. На цей крок військові змушені були піти для того, щоб зупинити масові заворушення, які охопили країну після того, як МВС сьогодні з ранку почало розганяти мітинги ісламістів у столиці. За неперевіреними даними, до цього часу в Єгипті загинули близько 100 осіб, кількість поранених при цьому обчислюється сотнями.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Каїрські площі, де збиралися ісламісти, оточені армійськими броньовиками, а в небі столиці кружляють вертольоти.

Тим часом прес-секретар Ростуризму Ірина Щеголькова заявила, що на єгипетських курортах обстановка продовжує залишатися спокійною, незважаючи на те, що в столиці вона загострена до межі.

У зв’язку з цим Ростуризм порадив росіянам, відпочиваючим в Єгипті, не залишати "територію курортних зон, а в дні загострення хвилювань не залишати території готелів". Крім того, згідно з рекомендаціями МЗС РФ, російські туристичні агенції не купують екскурсії в далекі міста Єгипту, і попереджають туристів про небезпеку купувати подібні тури на вулиці у місцевих турбюро.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У Єгипті введений режим НС (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: