fbpx
Шоу-бізнес

Дрю Беррімор збирається стати мамою вдруге

  Знаменита голлівудська актриса Дрю Беррімор щаслива в своєму материнстві і має намір повторити цей досвід ще один раз. Про це заявила сама актриса, яка сказала, що планує ще одне поповнення в сім’ї.

Зірка зі своїм чоловіком за 10 минулих місяців зрозуміли, що не бажають, щоб їх дочка Олів росла на самоті, і тому вони планують народити ще одного малюка. Про це Дрю заявила в одному з інтерв’ю, сказавши: «Я була єдиною дитиною в сім’ї і мені було самотньо. Деяким людям це подобається і вони процвітають у своїй незалежності, але я хочу, щоб навколо моїх дітей були інші малюки». Також актриса додала, що цілком можливо вона обмежиться двома малюками, проте це рішення ще не остаточне.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що в червні 2012 року Дрю Беррімор утретє вийшла заміж, ставши дружиною арт-консультанта Вілла Копельмана. У вересні минулого року Дрю народила чудову доньку Олів. Для самої актриси це була перша дитина, і вона не один раз заявляла, що материнство принесло їй справжнісіньке щастя.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, Дрю Беррімор з 1994 до 1995 року була одружена з Джеремі Томасом і з 2001 до 2002 року вона була дружиною Тома Гріна.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: