fbpx
Футбол

Україна-Ізраїль 2:0. Підопічні Фоменка в Києві виявилися сильнішими за збірну Ізраїлю

Дощ, який супроводжував сьогодні в українській столиці учасників товариського матчу збірних України та Ізраїлю, виявився щасливим для підопічних Михайла Фоменка. Збірна України виграла у збірної Ізраїлю з рахунком 2:0.

Жовто-сині були сьогодні технічнішими, швидшими і більше хотіли перемогти. Перший гол у ворота збірної Ізраїлю був забитий на 29-й хвилині першого тайму. Марко Девіч перехопив м’яч у центрі поля і просунувшись до штрафної площі суперника віддав пас на хід своєму одноклубнику Едмару. Бразилець в дотик прострілив на гравця «Дніпра» Руслана Ротаня, який і відправив м’яч у правий кут воріт збірної Ізраїлю.

Другий гол у чомусь схожий на перший. Знову гольовий пас віддав Едмар, тільки тепер завершальний удар по воротах збірної Ізраїлю наносив не Руслан Ротань, а Євген Селезньов. А забитий другий гол був на 71-й хвилині матчу.

Побачили любителі футболу й тренерський штаб збірної сьогодні у справі Дениса Дедечка і Дмитра Хомченовського. Останній взагалі вперше отримав виклик до національної збірної. Зазначимо, що ні один, ні інший, гри збірної не зіпсували.

Що сподобалося у грі збірної України. Футболісти грали з бажанням. Можливо, Михайло Фоменко знаходить для своїх підопічних потрібні слова і гравці, одягаючи футболку національної збірної, стали дійсно розуміти, що вони захищають честь своєї країни і дарують радість багатомільйонній армії українських вболівальників.

Вітаємо збірну України з перемогою і чекаємо таких же результатів у матчах відбору на чемпіонат світу-2014.

Читайте також: