fbpx
Новини світу

Батько Сноудена визначився, коли прилетить до Москви

Лон Сноуден (батько Едварда Сноудена, що отримав тимчасовий притулок у РФ) і його адвокат Брюс Фейн визначилися з точною датою поїздки до Росії, проте розкривати її не мають наміру з міркувань безпеки.

"У нас є підтверджена дата, але ми не розкриваємо її і не будемо говорити, коли ця поїздка відбудеться", – сказала Метті Фейн, дружина і представник адвоката. За її словами, російський представник Едварда Сноудена – Анатолій Кучерена – вважає, що слід тримати в таємниці дату поїздки, оскільки це "відповідає інтересам всіх, включаючи його клієнта".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Батько і син Сноудени мають намір зустрітися для того, щоб обговорити ситуацію, що склалася. Можливо, Лон і Едвард поговорять про можливе повернення екс-співробітника ЦРУ в США. Зараз на батьківщині Едварду Сноудену загрожує багаторічний тюремний термін за розкриття секретів спецслужб, щоправда, американська влада гарантує чесний процес і дотримання всіх прав підсудного.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Нагадаємо, Едвард Сноуден прибув до Росії з Гонконгу і розраховував найближчим часом отримати політичний притулок в одній з країн Латинської Америки.

Батько Сноудена приїде до сина в Москву (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: