fbpx
Футбол

Тренер “Динамо” проти приходу Денисова та Кокоріна, але нічого не має проти Жиркова

Днями в російських ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що керівництво «Динамо» і «Анжи» домовилося про трансфер півзахисників Ігоря Денисова та Юрія Жиркова, а також нападаючого Олександра Кокоріна.

Головний тренер московського футбольного клубу «Динамо» Дан Петреску, коментуючи ці повідомлення, заявив, що він категорично проти покупки Денисова та Кокоріна, але нічого не має проти придбання Жиркова, якого наставник планує використовувати на лівому фланзі оборони.

Повідомлення про можливий трансфер Кокоріна, Денисова та Жиркова з «Анжи» в «Динамо» з’явилися 6 серпня, після того, як махачкалінський клуб заявив про зміну стратегії розвитку клубу. «Анжи» має намір продати низку гравців, істотно скоротити бюджет клубу і вже змінив головного тренера.

Олександр Кокорін до переходу в «Анжи» вже грав у «Динамо». Ігор Денисов до трансферу в махачкалінський клуб виступав за санкт-петербурзький «Зеніт». Юрій Жирков перед тим, як потрапити в «Анжи», захищав московський ЦСКА і лондонський «Челсі». Всі три футболісти є гравцями національної російської збірної.

"Розпродаж гравців" в "Анжи" (відео):

 

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: