Сергій Шойгу розповів про підсумки проведених навчань

Глава військового відомства Сергій Шойгу провів у середу нараду, яка повністю було присвячена підбиттю підсумків раптової перевірки боєготовності військ Східного і Центрального округів. Міністр нагадав, що всього в маневрах брали участь близько 160 тис. військовослужбовців, як призовників, так і службовців в армії за контрактом.

Крім того, на навчання була висунута техніка – близько однієї тисячі танків і бронемашин, 70 суден військового призначення і 130 літаків і вертольотів. За словами Сергія Шойгу, вчинення маршів на такі значні відстані дозволили оцінити реальний стан військової техніки, що знаходиться на озброєнні.

"Мали місце поломки, особливо застарілих зразків техніки. На результати маршів це суттєво не вплинуло, свою роль зіграли відтворені ремонтні підрозділи частин. Знаходячись безпосередньо в похідних порядках, вони швидко приводили техніку в справний стан. Ми повинні повністю виконати програму з модернізації всіх наших перегонів і проведенні їх як на землі, в повітрі і в морі ", – зазначив глава військового відомства.

Related Post

У цілому ж, він дав позитивну оцінку боєздатності військових частин і підрозділів.

Сергій Шойгу розповів про підсумки проведених навчань (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Leave a Comment