fbpx
Театр

Сергій Філін зустрівся з трупою Большого театру

У вівторок увечері, в Лондоні вперше після січневого замаху художній керівник балету Большого театру Сергій Філін зустрівся зі своїми підопічними. Він побував спочатку на репетиції трупи, а потім подивився вечірній спектакль у Королівському театрі "Ковент-Гарден" – "Коштовності".

Артисти з теплотою зустріли Сергія Філіна, а деякі насилу стримували сльози. Після вистави художній керівник балету вийшов на сцену для поклону і був зустрінутий оплесками залу.

Про стан здоров’я постраждалого при зустрічі не йшлося, оскільки лікування ще буде продовжено. Проте очікується, що Сергій Філін зможе повернутися до роботи на початку осені.

"Спасибі кожному артистові, спасибо трупі театру – вони прекрасні. Я сподіваюся, трупа буде продовжувати працювати в тому ж дусі", – сказав розчулений художній керівник після зустрічі.

Нагадаємо, в січні на Сергія Філіна вчинили напад біля його будинку, в результаті чого він отримав опіки кислотою. Поліція затримала фігурантів справи, ними є троє – соліст Большого Павло Дмитриченко, водій Андрій Ліпатов і виконавець Юрій Заруцький, який нещодавно взяв всю провину на себе.

Сергій Філін зустрівся з трупою Большого театру (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: