fbpx
Спорт

Олена Ісінбаєва – триразова чемпіонка світу!

Росіянка Олена Ісінбаєва оформила свій легкоатлетичний золотий хет-трик! Сьогодні, на чемпіонаті світу з легкої атлетики, що проходить в Москві, росіянка виграла «золото» у змаганнях у стрибках з жердиною. Цей тріумф став для Олени Ісінбаєвої третім на світових першостях.

Відзначимо, що в ході сьогоднішніх змагань Олена Ісінбаєва зуміла перемогти сильних суперниць: американку Дженніфер Сур і кубинку Яріслі Сільву. Знаковою для тріо Ісінбаєва-Сур-Сільва стала планка, встановлена ​​на висоті 4,89 метри. Ця висота підкорилася росіянці, а от іншим спортсменкам не судилося сьогодні перевершити або, як мінімум, повторити досягнення Ісінбаєвої.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Глядачі влаштували справжню овацію російській спортсменці, коли та бігла до трибун з щасливою посмішкою на обличчі.

Після того, як Олена Ісінбаєва стала чемпіонкою, російська спортсменка зробила спробу (точніше, три спроби) побити світовий рекорд 2009 року – 5,06 метра. Але, планка, встановлена ​​на висоті 5,07 метра не скорилася сьогодні Олені Ісінбаєвої. Ну й добре. Вітаємо Олену Ісиібаєву з блискучою перемогою і відзначимо, що «срібло» чемпіонату світу з легкої атлетики в стрибках з жердиною у жінок дісталося американці Дженніфер Сур, а «бронза» у представниці Куби Яріслі Сільви, яка з третьої спроби подолала висоту 4,82 метри.

Читайте також: