fbpx
Право

Пірати і комуністи РФ будуть разом боротися проти антипіратського закону

Комуністична партія Російської Федерації і Піратська партія Росії сьогодні, 14 серпня, прийняли спільну заяву про протистояння «антипіратському закону». З боку КПРФ підпис під заявою поставив кандидат на пост мера Москви, перший заступник голови ЦК компартії Іван Мельников. З боку Піратської партії заяву підписав її лідер Павло Рассудов.

Обидві сторони дійшли висновку, що «федеральний закон про захист інтелектуальних прав в Інтернеті не враховує інтересів більшості громадян і спрямований проти розвитку Інтернету в Росії». Тому КПРФ і Піратська партія домовилися спільно виробити план дій, спрямованих на скасування «антипіратського закону».

Під петицією проти даного закону вже поставили свої підписи більше 100 000 громадян, тепер це послання може бути розглянуто на федеральному рівні.

Нагадаємо, закон про захист інтелектуальних прав в Інтернеті був підписаний 3 липня 2013 року президентом Росії Володимиром Путіним і набув чинності 1 серпня 2013 року. Фракція КПРФ голосувала проти ухвалення «антипіратського закону».

"Антипіратський закон" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: