fbpx
Шоу-бізнес

Опра Вінфрі вибачилася за галас в ЗМІ навколо історії покупки сумочки

Відома американська телеведуча Опра Вінфрі вибачилася за той галас у ЗМІ, яку викликала спроба купити сумочку у Швейцарії. Раніше повідомлялося, що одна з продавщиць швейцарського бутіка, де Вінфрі хотіла купити для себе нову сумочку, відмовилася показати її, сказавши, що "вона занадто дорога".

Сумочка коштувала близько 39 тисяч доларів і продавець вирішила, що вона не по кишені покупниці, запропонувавши подивитися іншу, дешевшу.

"Я думаю, що той інцидент у Швейцарії – це всього лише інцидент у Швейцарії. Я дійсно жалкую, що ця історія набула розголосу. Я спеціально не згадала назву магазину. Тепер мені шкода, що я сказала, що це сталося в Швейцарії", – заявила телеведуча з цього приводу і згадала випадок "з відтінком расизму" зі свого життя в Нью-Йорку.

На думку Опри Вінфрі, продавщицю ввело в оману те, що телеведуча, яка зайшла в бутик, була просто одягнена і ніщо не вказувало на те, що у неї "є гроші". "На мені не було діамантових прикрас…", – сміючись, зазначила Вінфрі і додала, що не висувала ніяких звинувачень на адресу Швейцарії чи магазину, тому і не потребує вибачень.

Опра Вінфрі вибачилася за галас в ЗМІ навколо історії покупки сумочки (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru.

Читайте також: