fbpx
Політика

Жириновський: “Сноуден негідник, забирайте його з Москви і везіть в Америку”

 

За словами лідера Ліберально-демократичної партії Росії Володимира Жириновського, екс-співробітник ЦРУ Едвард Сноуден і колишній військовослужбовець Збройних сил США, інформатор Wikileaks Бредлі Меннінг гідні довічного ув’язнення.

"Ми висловлюємо свою позицію відкрито і регулярно. Наприклад, що мають значення для вас події з вашим зрадником Меннінгом або Сноуденом. Для нас вони теж зрадники, і ми будемо раді, якщо вони обидва будуть сидіти довічно у в’язниці", – позначив думку своєї партії лідер ЛДПР.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

Відповідну заяву Володимир Жириновський зробив сьогодні, 14 серпня, під час зустрічі з молодими політиками, бізнесменами та громадськими діячами з США, що беруть участь у програмі «Нове покоління» і прибулими на нараду в російську Держдуму.

"Сноуден негідник, забирайте його з Москви і везіть в Америку", – безапеляційно заявив Володимир Жириновський.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Нагадаємо, Бредлі Меннінг зараз знаходиться в США, у його справі вже пройшло попереднє засідання в суді. Якщо Меннінга визнають винним, йому може загрожувати ув’язнення терміном до 90 років. Едвард Сноуден отримав право на тимчасовий притулок у Росії і знаходиться в Москві.

Жириновський про Сноудена (відео):

 

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: