fbpx
Спорт

Команда Стіверна хоче позбавити Кличка поясу без бою

 Канадський боксер Бермейн Стіверн прокоментував новини про те, що Віталій Кличко не зможе вийти на ринг раніше 2014 року. За його словами, він був дуже засмучений цією інформацією, хоча ще більше його засмучує заява президента WBC Хосе Сулеймана про те, що Кличко – гордість WBC і його ніколи не позбавлять чемпіонського титулу.

Як повідомив Стіверн, йому б не хотілося думати, що в WBC до якихось боксерів ставляться краще, а до якихось гірше. Він нагадав про випадок, коли Тімоті Бредлі був позбавлений пояса через травму, проте з Кличком вони так не вчинили.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«У них що, є свої улюбленці? До всіх бійців необхідно ставитися однаково. WBC не поважає нас і свої власні правила», – заявив боксер.

На його думку, WBC чинить несправедливо.

У той же час менеджер Стіверна Каміл Естефан вважає, що WBC повинна позбавити Кличка-старшого титулу і дозволити Стіверну битися за нього з боксером, що займає найвище місце в рейтингу, або ж оголосити його підопічного тимчасовим чемпіоном без бою.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Він також вважає, що WBC чинить несправедливо. Естефан не розуміє, чому вони повинні ще рік чекати зустрічі з Кличком.

«Під питанням знаходиться репутація всього боксу в цілому. Бермейн зробив все від нього залежне, щоб заслужити чемпіонський бій», – заявив менеджер Стіверна.

За матеріалами: allboxing.ru

Читайте також: