fbpx
Кінотеатри

Джоел Едгертон зніметься у фільмі Рідлі Скотта про Мойсея

 Австралійський актор Джоел Едергтон отримав роль у наступному фільмі Рідлі Скотта «Exodus», заснованому на біблійному сюжеті про Мойсея. Наскільки відомо, акторові належить зіграти фараона Рамзеса II. Повідомляється, що це друга за значимістю роль у фільмі.

Роль Мойсея дісталася акторові Крістіану Бейлу.

Раніше Рідлі Скотт вже говорив про те, що у фільмі він має намір зосередитися не на тих фактах про Мойсея, які відомі всім, а на менш відомих, зокрема, на його відносинах з фараоном Рамзесом II. При цьому слід зауважити, що про сюжет фільму поки що нічого невідомо, тому не можна точно сказати, чи буде показаний в ньому масовий вихід євреїв з Єгипту.

Примітно, що до історії Мойсея придивлявся і Стівен Спілберг, але так як фільм Рідлі Скотта раніше отримав «зелене світло», Спілберг вирішив відмовитися від свого проекту.

Останнім часом Джоел Едгертон набирає обертів в Голлівуді. Йому пропонували зніматися в сіквелі «300 спартанців» і рімейку серіалу «Людина з U.N.C.L.E.», однак він віддав перевагу екранізації роману «Великий Гетсбі». Також його можна було бачити у фільмах «Воїн», «Мета номер один» і «Щось».

Читайте також: