fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус поскаржилася на своє голодне дитинство

Багато шанувальників зірки телесеріалу «Інтерни» Христини Асмус захоплюються не тільки акторськими здібностями дівчини, але і її зовнішніми даними. Мати таку ж фігуру, як у знаменитості, мріють більшість жінок. Однак не кожен знає, скільки сил і часу довелося витратити Христині Асмус, щоб досягти бажаного. З раннього дитинства дівчина присвятила себе гімнастиці. Для того, щоб домогтися певного успіху в спорті, їй доводилося інтенсивно тренуватися і постійно голодувати. Але незважаючи на це, Христина Асмус пишається своїм дитинством.

«Одне з моїх найважчих гімнастичних спогадів – це саме ранковий біг навколо динамівського стадіону. 7 кіл за раз. З 10 років … Це було важко. До того ж ми весь час були голодні. Але я пишаюся таким дитинством», – розповіла телезірка.

Пізніше Христині належало зробити важкий вибір – присвятити своє життя спорту або ж піти іншим шляхом. Вона вибрала інший варіант. І не прогадала. Невідомо, яких висот Христина Асмус могла б досягти в спорті, але актриса з неї вийшла приголомшлива.

За матеріалами: argumenti.ru

Читайте також: