fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Еністон відмовилася летіти одним рейсом з Анджеліною Джолі

  Позавчора знаменита голлівудська актриса Анджеліна Джолі з сином Меддоксом відвідала Лондон, а сьогодні туди ж прилетіла і Дженніфер Еністон для того, щоб представити свій новий фільм «Ми – Міллери». Виявилося, що Дженніфер Еністон повинна була приземлитися в Хітроу ще позавчора, однак актриса в останній момент поміняла рейс.

А всьому причиною стало те, що Джолі і Еністон взяли квитки до Лондона на один і той же рейс. Згідно з чутками, Еністон дізналася про це в останній момент, і, щоб уникнути неприємної зустрічі, перенесла свій виліт. Цікаво, що обидві актриси воліють зупинятися в лондонському готелі The Dorchester, і пліткарі вже обговорюють, хто ж з них змінить своє місце відпочинку.

До слова, Дженніфер Еністон останнім часом стурбована не тільки неприємностями, пов’язаними з новою коханою її колишнього чоловіка, але і дечим іншим. Еністон подала позов до суду на будівельну компанію, яка раніше займалася ремонтом у будинку актриси. Актриса відмовляється платити 44 тисячі доларів за платформу, яка була встановлена ​​працівниками фірми в її будинку.

За словами постраждалої сторони, співробітники компанії розмістили в будинку актриси спеціальний подіум для вечірки в березні цього року. Після заходу обурена Дженніфер Еністон звернулася у фірму із скаргою, що майданчик не витримала веселих гостей, і в ньому утворилася діра, відмовляючись оплачувати рахунок.

За матеріалами: spletnik

Читайте також: