fbpx
Політика

Вілкул займається питанням забезпечення шкіл внутрішніми туалетами

 Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул повідомив, що серед питань, якими він займається, є багато не «фасадних», але при цьому не менш важливих. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Як приклад він навів проблему забезпечення українських шкіл внутрішніми туалетами. За його словами, реалізація даної мети обійдеться не набагато дорожче інших робіт з підготовки до зими.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

«Головне – воля місцевих керівників», – заявив він.

Олександр Вілкул вважає, що його жорсткість у контролі цього питання неодмінно підтримає будь-який батько, оскільки це стосується здоров’я дітей, а також викладачів.

Як повідомив чиновник, станом на початок цього року нестача шкільних туалетів була – 3300, а станом на сьогоднішній день вже побудовано 1015 туалетів. Він запевнив, що до кінця року санвузли з’являться ще в 1000 школах.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«На наступний рік залишиться добудувати 1285 у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях», – додав Вілкул.

Читайте також: