fbpx
Спорт

Шарапова вибула з турніру в Цинциннаті

Перший раунд турніру в Цинциннаті (США) з призовим фондом 3 079 555 доларів став вдалим для представників російського чоловічого тенісу – відразу 3 вітчизняних спортсмени зуміли пробитися в наступний етап змагань. Прекрасно виступили Дмитро Турсунов, Микола Давиденко і Михайло Южний.

На жаль, представниці російського жіночого тенісу не можуть похвалитися такими ж приголомшливими результатами – третя ракетка світу Марія Шарапова на старті турніру зазнала фіаско, програвши американській тенісистці Слоан Стіверс з рахунком 6: 2, 6:7 (5:7), 3:6. Для спортсменки з США, що займає 17-е місце в світовому рейтингу, ця перемога стала першою в чотирьох очних зустрічах з російською суперницею.

Марія Шарапова не виходила на корт з кінця червня, після того, як у другому колі Вімблдонського турніру програла португальській тенісистці Мішель Ларішер де Бріту. Росіянка пояснила цю поразку травмою лівого стегна. Після невдалого виступу на Вімблдоні Шарапова пропустила 4 великих змагання – в Монреалі, Стенфорді, Вашингтоні і Торонто.

Шарапова-Стіверс. Цинциннаті-2013 (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: