fbpx
Шоу-бізнес

Барак Обама розкритикував спосіб життя Кім Кардашьян

  Президент США Барак Обама приєднався до армії критиків популярної світської левиці Кім Кардашьян.

Спосіб життя Кім та її коханого Каньє Уеста президент США назвав національною ганьбою. У своєму недавньому інтерв’ю Барак Обама вибухнув нещадною критикою на адресу Кім Кардашьян, яка нещодавно стала мамою.

Президент Сполучених Штатів Америки Барак Обама сказав: «Кім і Каньє встановлюють завищені і несправедливі стандарти щасливого життя для американської молоді. Вони руйнують цінності американської культури. У той час, коли основний упор повинен робитися на хорошу освіту, працьовитість і високий рівень культури, розкручена пара підштовхує молодь до прагнення до грошей і наживи легкими шляхами». Також глава держави додав, що в його час молодь менше цікавилася життям зірок, чого не скажеш про нинішній час, коли молоді люди з ранку до ночі стежать за кожним кроком зіркових особистостей.

На захист Кім негайно ж виступила її мама, Кріс Дженнер, яка сказала, що знаходить дуже дивним той факт, що для критики Барак Обама вибрав саме Кім і Каньє. На думку Кріс Дженнер, Кім Кардашьян є найпрацелюбнішою леді у всьому світі. «Вона ніколи не спить, ніколи не зупиняється і ніколи не збавляє темпів роботи, віддаючи праці все, що має», – сказала мама Кардашьян.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: