fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про дискваліфікацію «Металіста»: Будемо знову завойовувати місце в Лізі чемпіонів

Свою думку щодо рішення УЄФА про виключення харківського «Металіста» з Ліги чемпіонів-2013/2014 висловив Мирон Маркевич, причому зробив це Мирон Богданович у притаманній для себе спокійній манері.

За словами Мирона Маркевича, «поки рано щось коментувати. Тим більше, я ще не знаю всіх нюансів». Наставник «Металіста» підкреслив, що існує рішення Європейського футбольного союзу, але справою, яку розглянули в УЄФА, ще займаються юристи харківського клубу.

«Зараз я віддаю перевагу до всього ставитися спокійно. До того ж перебуваю не в Харкові, а в Києві на ліцензуванні», – зазначив наставник «Металіста» і додав наступне: «Якщо не будемо грати в єврокубках, то, нічого не поробиш, будемо перемикатися на чемпіонат України і знову завойовувати місце в Лізі чемпіонів».

Нагадаємо, що сьогодні УЄФА прийняв рішення усунути харківський «Металіст» від участі в єврокубках у сезоні 2013/14, а ввечері, представники Робочої групи Європейського футбольного союзу з надзвичайних ситуацій вирішать, які наслідки можуть бути від прийнятого рішення для Ліги чемпіонів.

За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також: