fbpx
Політика

У прихильників Навального шукають незаконні листівки

 Московська поліція намагається провести обшук в одній з квартир на Чистопрудному бульварі, де, імовірно, розташовується штаб кандидата в мери Москви опозиційного блогера Олексія Навального.

 Представник правоохоронних органів повідомив, що до них офіційно звернувся віце-спікер Держдуми члена «Справедливої ​​Росії» Микола Левич, який повідомив, що у його суперника Сергія Мітрохіна від партії «Яблуко» зберігається партія незаконних листівок. Однак прибувши на місце, поліція виявила, що дана квартира не має ніякого відношення до партії «Яблуко».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 При спробі увійти в квартиру, дільничному інспектору поліції ніхто не відкрив, зате з вікон квартири повалив дим, і сусіди почали телефонувати пожежникам і поліції.

 На місце прибули співробітники МНС, які разом з поліцією вирішили розкрити двері квартири. Присутній тут же ще один депутат-справедливорос Олександр Агєєв заявив, що за його спостереженнями, заборонені буклети привозяться у двір на Чистопрудному бульварі щоночі, а потім один із соратників Навального – Олег Козловський – переносить їх у дану квартиру.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 

У прихильників Навального шукають незаконні листівки (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: