fbpx
Новини світу

У Криму продають дешевий хліб по дві буханки в руки

Цікава ситуація склалася на популярному у жителів України, Росії та багатьох інших країн Кримському півострові. Компанія "Кримхліб", яка є найбільшим виробником хліба на півострові, змушена була обмежити у своїх фірмових магазинах продаж дешевого хліба до двох буханок на людину. Обмеження стосуються продукції, що відпускається за ціною 2,2 гривні, а причиною такого рішення стали не проблеми з виробництвом хліба, а спекуляції з хлібобулочними виробами в Криму.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

У засобах масової інформації сьогодні наводяться слова генерального директора «Кримхліба» Андрія Редьки, що повідомив наступне: «У нашій фірмовій системі ми ввели обмеження на продаж найдешевшої позиції хліба заводського: не більше двох буханок в одні руки». На думку керівника компанії, за її рахунок робили спроби отримати необгрунтований прибуток оптовики, причому під час курортного сезону, коли в Криму попит на хліб підвищується через приїзд великої кількості відпочиваючих з різних регіонів України та інших країн.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У «Кримхліб» заявляють, що оптовики закуповують дешевий хліб, а потім перепродують його, підвищуючи ціну до 3,5 – 4 гривень за буханець. Повідомляється, що іноді ділки робили спроби купити відразу по 40-50 буханок.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: