fbpx
Спорт

Північна Ірландія-Росія. Майкл О’Ніл: Для мене збірна Росії – найсильніша команда групи

 У середу, 14 серпня, збірна Росії в Белфасті зіграє матч у рамках відбору на чемпіонат світу 2014 року проти збірної Північної Ірландії. Національна команда Північної Ірландії ніколи не добивалася якихось гучних успіхів в Європі і в світі, але ця збірна по праву вважається непоступливим суперником, що намагаються в кожному матчі добитися позитивного для себе результату. А тому збірна Північної Ірландії, якою сьогодні керує Майкл О’Ніл, як мінімум, заслуговує поваги.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Напередодні матчу Північна Ірландія-Росія Майкл О’Ніл заявив, що нічия з російською збірною буде гарним результатом для його команди. «Це не означає, що ми будемо відсиджуватися в обороні… Це домашній матч для нас, потрібно постаратися виступити добре перед своїми уболівальниками", – зазначив головний тренер збірної Північної Ірландії.

 Майкл О’Ніл виділив відразу кількох футболістів у складі російської збірної, заявивши наступне: "Ми знаємо сильні сторони збірної Росії – це півзахист: Широков, Дзагоєв, Бистров. Широков – один з тих гравців, якого я б хотів мати в команді. Це футболіст рівня англійської Прем’єр-ліги ".

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Майкл О’Ніл також заявив, що вважає збірну Росії найсильнішою командою групи. Наставник збірної Північної Ірландії говорить про те, що «у складі російської збірної багато першокласних футболістів», а у Фабіо Капелло «великий вибір атакуючих поєднань».

 За матеріалами: ИТАР-tass.com, eurosport.ru

Читайте також: