fbpx
Новини світу

Мерія Москви погодила мітинг опозиції в річницю путчу

 Мерія Москви дозволила представникам опозиції провести 22 серпня 2013 мітинг біля Будинку уряду. Відзначимо, що «опозиційна акція» буде приурочена до річниці серпневого путчу, а також до Дня російського прапора.

 За наявними даними, точне місце акції – перетин Рочдельська і Дружинниковської вулиці. Мітинг був узгоджений на 3 тисячі осіб. Додамо, що серед інших організаторів мітингу є наступні організації:. Комітет 6 травня, "Солідарність", Московська Гельсінкська група, рух захисників Білого дому, "Біла стрічка" рух "За права людини" і "Партія 5 грудня"

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

 Виконуючий обов’язки голови департаменту регіональної безпеки в місті Москва Олексій Майоров стверджує, що в мерії поки ще не погодили акцію.

 "Заявка до нас вже надійшла, в даний момент ми її розглядаємо. Ймовірність того, що узгодимо, є", – повідомив чиновник. Раніше опозиція назвала мітинг на честь Дня прапора Росії і річниці путчу традиційним. Нагадаємо, що в 2012 році на аналогічному мітингу, який був узгоджений зі столичною владою, зібралося приблизно 500 осіб.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: