fbpx
Футбол

Матч Україна-Ізраїль. Поєдинок обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словаччини

У середу, 14 серпня, о 21:00 на головній спортивній арені країни – НСК «Олімпійський» – збірна України зіграє товариський матч зі збірною Ізраїлю.

Стали відомі імена арбітрів, які будуть працювати на матчі Україна – Ізраїль. Головним рефері призначений Іван Кружляк зі Словаччини, а допомагати йому будуть Роман Слyшко і Томаш Мокош. Резервним арбітром призначений Сергій Скрипак (Україна).

Відзначимо, що Іван Кружляк знайомий українським уболівальникам. Цей рефері обслуговував матч Ліги Європи АІК ​​- «Дніпро». У цьому поєдинку підопічні Хуанде Рамоса виграли з рахунком 3:2.

Сьогодні, 13 серпня, на НСК «Олімпійський» пройдуть відкриті тренування футболістів збірних України та Ізраїлю. На сьогодні заплановані і передматчеві прес-конференції головних тренерів обох команд. Передбачається, що Михайло Фоменко відповість на запитання журналістів о 17:00, а спілкування з представниками ЗМІ Елі Гуттмана заплановано на 18:30.

Пряма трансляція товариського матчу збірних України та Ізраїлю розпочнеться в середу о 20:45 на телеканалі «Інтер».

Цей поєдинок є важливим етапом підготовки збірної України до відбіркових матчів на чемпіонат світу-2014. Нагадаємо, що збірна України веде боротьбу за путівку до Бразилії зі збірними Англії, Чорногорії та Польщі. Що ж до збірної Ізраїлю, то ця команда виступає в групі зі збірною Росії і бореться за поїздку на чемпіонат світу з підопічними Фабіо Капелло, а також зі збірною Португалії.

Читайте також: