fbpx
Політика

ЛДПР має намір притягнути Навального до відповідальності

 Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський заявив, що його політична сила буде домагатися, щоб опозиціонер Олексій Навальний, який претендує на місце мера Москви, був притягнутий до відповідальності за фінансування передвиборної кампанії іноземними інвесторами. Раніше прокуратура провела перевірку фінансування Навального за зверненням Жириновського і повідомила, що на його рахунки надходили гроші від іноземних юридичних і фізичних осіб. При цьому в штабі Навального спростували ці звинувачення.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Згодом всі матеріали були передані в МВС, яке займеться вирішенням питання про порушення кримінальної справи.

За словами Жириновського, якщо МВС буде тягнути з цим питанням, то партія змусить порушити справу.

«Якщо МВС передасть справу 20 серпня, 23-го суд повинен винести рішення, вирок», – заявив він.

Крім того, Жириновський вважає, що слід взагалі прибрати гроші з передвиборних кампаній, оскільки кандидати і так отримують безкоштовний час у ЗМІ. За його словами, при надходженні грошей на проведення кампанії, існує ризик розкрадання цих коштів.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Він не розуміє, на що кандидатам витрачати гроші, якщо вони можуть спокійно висловити свою позицію і цілі під час дебатів на телебаченні.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: