fbpx
Шоу-бізнес

Крістен Стюарт подала документи до університету

  Знаменита актриса Крістен Стюарт вирішила, що успішної акторської кар’єри їй мало і тому впритул зайнялася своєю освітою.

23-річна актриса подала документи до приймальної комісії Каліфорнійського університету на кафедру англійської літератури.

Згідно з повідомленнями джерел, близьких до актриси, вона, незважаючи на свій юний вік, вже замислюється про те, що ж робитиме після завершення акторської кар’єри. Саме ці думки і стали поштовхом для того, щоб одержати вчений ступінь.

Ну а що ж до спеціальності, яку вибрала актриса, то поштовхом стало те, що Крістен любить читати книги. Більше того, близькі вважають Крістен інтелектуалкою, і вони не здивовані, що дівчина вирішила отримати справжню академічну освіту.

Втім, друзі актриси також упевнені, що вона не стане запускати навчання заради роботи. Найімовірніше, це обернеться тим, що Крістен Стюарт стане менше зніматися в кіно. Хоча, враховуючи те, що зірка буде вчитися на заочному відділенні, вона навряд чи повністю закине свою акторську кар’єру, яка, до слова, приносить їй чималий дохід.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: