fbpx
Футбол

ЗМІ: «Анжи» готовий віддати Самюеля Ето’О безкоштовно?

Про ситуацію з махачкалінському «Анжи» знають, швидше за все, всі любителі футболу. Клуб, який ще нещодавно в хорошому сенсі цього слова дивував всю футбольну Європу, знову здивував, оголосивши про зміну стратегії свого розвитку. Передбачається, що однією зі складових таких змін буде те, що команду з Махачкали покине ряд зіркових футболістів, а одним з них є Самюель Ето’О, якого хотіли б бачити у себе багато відомих в Європі клубів.

Сьогодні ЗМІ, з посиланням на Sport Italia, пишуть про те, що між футболістом і махачкалінським клубом нібито були досягнуті принципові домовленості про дострокове розірвання контракту. І, якщо раніше в ЗМІ говорили про 15 мільйонів євро, отримавши які, «Анжи» готовий був би відпустити свого лідера в іншу команду, то тепер говорять про те, що Самюель Ето’О може покинути Махачкалу на правах вільного агента, тобто, зірковий форвард може перейти в інший клуб абсолютно безкоштовно.

Нагадаємо, що серед зацікавлених в послугах Самюеля Ето’О були міланський «Інтер» і лондонський «Челсі». Також нагадаємо, що Самюель Ето’О перейшов в «Анжи» саме з «Інтера», а сталося це в 2011 році за 27 мільйонів євро.

Сьогодні з’явилася інформація про про те, що в послугах екс-півзахисника донецького «Шахтаря» Вілліана, який в даний час є гравцем «Анжи» і так само, як і Самюель Ето’О може покинути клуб з Махачкали, зацікавлені в «Ліверпулі» і «Тоттенхемі». Раніше повідомлялося, що Вілліан може перейти в «Манчестер Сіті» і таким чином відбудеться возз’єднання пари півзахисників Вілліан-Фернандіньо, що раніше приносила успіх донецькому «Шахтарю».

За матеріалами: sport.ua, eurosport.ru

Читайте також: