fbpx
Політика

Кандидати в мери Москви зустрілися в телевізійному “поєдинку”

 П’ятеро з шести кандидатів на виборах у мери російської столиці напередодні ввечері "зійшлися" зі своїми програмами у прямому телеефірі каналу "Москва 24", де майже півтори години розповідали про свої програми та дискутували один з одним.

 У дебатах взяли участь перший заступник голови ЦК КПРФ Іван Мельников, голова "Справедливої ​​Росії" Микола Левич, депутат Держдуми від ЛДПР Михайло Дегтярьов, голова партії "Яблуко" Сергій Мітрохін, а також Олексій Навальний, висуванець партії РПР-Парнас.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 Кандидат-самовисуванець і т.в.о. мера Москви Сергій Собянін прийняв рішення не брати участі у передвиборних дебатах.

 У своїх виступах кандидати мало що розповідали про те, що вони будуть робити, якщо виграють вибори, а в основному, критикували нинішню владу і торкалися проблем повсякденного життя москвичів, боротьби з корупцією, вирішення проблеми мігрантів. Не обійшлося і без особистих випадів один на одного, так, зокрема, ліберал-демократ Дягтярев закликав «яблучника» Мітрохіна "припинити балаган", а Навальний все запитував, що робити з шахраями. Примітно, що жоден з кандидатів не став розповідати, з якою командою збирається працювати у разі обрання.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Нагадаємо, вибори московського мера будуть проходити в єдиний день голосування восьмого вересня.

 За матеріалами: ИТАР-ТАСС.

Читайте також: