fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Луганську відновлять будинок, в якому 11 серпня відбувся вибух

 Будинок в Луганську, в якому вчора стався вибух, будуть відновлювати. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив прем’єр-міністр України Микола Азаров.

«На робочій нараді членів уряду я доручив виділити з резервного фонду кошти на відновлення та реконструкцію будинку. На щастя, фахівці вже встановили, що це можна зробити», – повідомив глава українського уряду.

Вибух у багатоповерхівці в Луганську стався вчора. Трагедія забрала життя двох людей. Прем’єр-міністр України Микола Азаров висловив свої глибокі співчуття сім’ям загиблих.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Раніше Микола Азаров, коментуючи події в Луганську, зазначив, що, незважаючи на всю складність події, медики і рятувальники спрацювали на належному рівні.

Повідомлялося, що за попередньою інформацією, вибух в будинку в Луганську стався через витік газу, а пізніше в ЗМІ з’явилася заява голови Луганської облдержадміністрації Володимира Пристюка, що повідомив, що причиною вибуху в житловому будинку могло стати порушення правил технічної експлуатації житла і комунікацій.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Також повідомлялося, що будинок, в якому вчора вдень прогримів вибух, був побудований в 70-ті роки минулого століття і був газифікований, незважаючи на свою підвищену поверховість. За словами фахівців, газифікація будинку в Луганську була проведена в рамках експерименту.

За матеріалами: Facebook.com

Читайте також: